Dessa självbruningsprodukter ger dig en hälsosam lyster

En brons, solkysst glöd på sommaren (eller snarare året runt) är alltid en fantastisk look. Denna glöd kan uppnås antingen genom att spendera tid i solen eller genom att använda den bästa självbrunaren. Även om du inte har en resa till tropikerna planerad eller om du inte hittar tid för en professionell spraytan kan du uppnå liknande resultat direkt hemma, eftersom det finns flera innovationer på marknaden som inte bara får det att se naturligt ut. . finish, men alternativ inklusive ålder, hudton och kön. Du kan uppnå liknande resultat hemma tack vare många innovationer på marknaden som erbjuder inte bara en naturlig finish utan även alternativ som ålder, hudton och kön. Enkelt uttryckt kan vem som helst använda självbruningsprodukter.

“Självbruning har alltid varit en slöja av självförtroende för mig själv, såväl som för de kändiskunder jag har arbetat med, men av någon anledning har det kommunicerats till konsumenterna som en enkroppsform, enhud- ton skönhetsprodukt som aldrig har funnits där för mig!” Det här säger den berömda garvningsexperten Jules Von Hep, som också grundade Isle of Paradise. Med tanke på vad hon kallar “post-pandemisk trötthet” tycker hon att vi bör förlita oss på självbruning för att hjälpa till att öka självförtroendet genom att återuppväcka huden. Det är något med ljuset som verkar komma inifrån som ger intrycket av att vi lever. Detta gör att vår hud ser slätare ut och vår lyster mer synlig, vilket i sin tur påverkar vårt dagliga humör.

“Självbrunningskemikalien [finns i många produkter], DHA (dihydroxiaceton), reagerar med vår hud och skapar illusionen av att vi har varit borta”, förklarar Hep för dem som antingen är nya i självvärlden -garvning eller helt enkelt nyfiken. om hur produkterna uppnår den där bronsliknande effekten. Det finns ett brett utbud av självbruningsprodukter tillgängliga, allt från gradvisa garvningskrämer till självbrunande droppar. Dessa produkter ger ansiktet och kroppen en naturlig lyster, och många innehåller hudnärande komponenter som sheasmör, aloe vera och hyaluronsyra. “Det enklaste sättet att tänka på självbruning är som en teknik för att efterlikna huden du fick på semester utan att åka på semester. Med andra ord är självbruning helt enkelt semester på flaska!” säger Hep.

Så blir du solbränna utan ränder och fläckar

Det är säkert att ingen av oss vill prova självbruning bara för att få en fläckig, ojämn färg som ett resultat av våra ansträngningar. Marc Elrick, grundare och VD för Tan-Luxe, rekommenderar att du förbereder din hud 24 timmar innan applicering, och säger att detta är det bästa sättet att få en fin solbränna. Enligt Elrick, “all rakning, exfoliering och återfuktning bör göras dagen innan så att du har en ordentlig bas”, och hon säger detta om varje skönhetsrutin. När du är redo att applicera din önskade självbrunare, se till att återfukta torra områden först för att förhindra överskottsuppbyggnad och ojämn färgning.

Tan-Luxe råder kunderna att låta produkterna torka helt innan de appliceras på sina kläder, så att produkterna inte fläckar eller skaver på kläderna. Detta steg kan snabbas upp med en hårtork inställd på kyla. Hep ger följande användbara tips: Använd en applikatorhandske och flytta den längs kroppens konturer i längsgående rörelser. Efter det, ställ in solbrännan med ett genomskinligt puder och ta bort överflödig solbränna från dina ögonbryn med en ren spoolie.

Är du redo att testa det själv? Lagom till sommaren, här är tio sätt att uppnå det strålande, gyllene sken du alltid har velat ha.

Glöddroppar för självbruning från Paradise Island

När du umgås på TikTok eller bläddrar i kosmetikaentusiasters medicinskåp, kommer du sannolikt att stöta på Isle of Paradise självbrunande glödstift, berömda för sina färgkorrigerande egenskaper och användarvänlighet. Hep hävdar att ju djupare din glöd är, “desto fler droppar blandar du i din fuktkräm, serum eller flytande foundation.” [Referens krävs]

Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish

Vill du att buggars utseende tillfälligt ska suddas ut? Prova Vi, som reflekterar ljus och innehåller sheasmör ta Liberatas Body Blur recept; Kom dock ihåg att ta bort den varje gång du duschar. Mer av en solbränna än en långvarig självbrunning, den här produkten hjälper till att täcka brister som mörka fläckar, ådror och celluliter.

Tan-Luxe, crème de la crème

Enligt tillverkarens webbplats är denna produkt en “mycket återfuktande självbrunande fuktighetskräm som reparerar, förnyar och regenererar hud som lyser inifrån.” Se denna tjocka kräm som en säker ersättning för din befintliga dagliga fuktkräm eftersom den innehåller en blandning av leucin och glycin och squalane. Det återfuktar inte bara din hud och minskar tecken på åldrande, utan det ger också en lyster som smickrar ännu mörkare hudtoner.

Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops

Särskilt om du letar efter en ansiktslösning som bara varar under en begränsad tid, är ett solbränneserum svaret på en enkel glöd på egen hand eller under makeup. Drunk Elephant Sunshine Drops kan skydda huden från de skadliga effekterna av föroreningar och andra miljöfaktorer eftersom de innehåller en kombination av fettsyror, virgin marulaolja och svartvinbärsfröolja.

Bondi Sands-skum för självbruning.

Du kan förvänta dig en djup brons som inte blir orange med bara en användning av Bondi Sands självbrunande skum infunderat med aloe vera. Allt du behöver är en handske att applicera, och sedan kan du låta den sitta på huden i upp till sex timmar, beroende på vilket färgdjup du vill ha.

Coola Suncare Organics självlysande Sunless Tan-serum för kroppen.

I sommar förlitar vi oss på kroppsserum som återfuktar, stramar upp och ljusnar lätt, men vad sägs om ett som också har förmågan att förbättra lyster? Välj alternativet som erbjuds av Coola, med finfärgad glimmer och DHA extraherad från sockerbetor, som ger en skimrande glans på så lite som fyra timmar.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pad självbrunare för kropp och ansikte

Alpha Beta Glow Pad är en produkt som erbjuder en lösning för självbruning och är en del av hudvårdsmärket som utvecklats av kändishudläkaren Dr. Dennis Gross. Detta ger en strimmig och rörig solbränna tack vare en kombination av alfahydroxisyror (AHA), betahydroxisyror (BHA) och D-vitamin. Bäst av allt, det finns också kuddar speciellt designade för ansiktet.

James Reads sömnmask mörknar solbrännan i ansiktet

Innan du går och lägger dig, applicera James Reads sömnmask i ansiktet och öronen. När du vaknar har du en falsk solbränna som ser helt äkta ut. Den silkeslena gellösningen innehåller hyaluronsyra, röda alger och aloe vera för att förbättra återfuktningen, och solbrännan sägs hålla i upp till fem dagar.

Tan-Luxe är ett självbrunande vatten som håller dig hydrerad.

Du skulle hellre få en solbränna i form av en vitaliserande ansiktsdimma, eller hur? Leta inte längre än Tan-The Luxes vattenrecept, infunderat med hallonolja och aloe vera, tillsammans med en kombination av vitamin B, C och E för att mätta uttorkad hud. Enligt Elrick bör du “se till att huden är mättad med produkten och polerad in i huden med en garvvante.” [Referens krävs]

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Oavsett hur bekväm du är med självbruning är St. Tropez självbrunande skum ett utmärkt alternativ. En mycket lätt och snabbtorkande lösning innehållande aloe vera säkerställer en jämn och felfri solbränna. Dessutom är det ett långvarigt alternativ som kan förväntas finnas kvar under hela resan.