Säkra solningstips för dig

Om du vill bli solbränna utan att kompromissa med din hälsa är ett alternativ att prova något av de fem alternativen som listas här, som alla är bättre än solarier.
Följande är ett utdrag ur en artikel med titeln ” En frisk solbränna.” Du hittar hela artikeln här: Ett av de fem sätten att bli solbränna är att använda en solarie; Här är några rekommendationer för att få en solbränna utan att använda en solarie.
Barvad hud anses attraktiv trots att den kan skadas av överexponering för ultraviolett (UV) strålning, vilket är känt för att orsaka rynkor och andra hudproblem. Detta beror på sambandet mellan UV-strålning och bildning av rynkor. Överdriven exponering för solens ultravioletta strålar kan skada solbränd hud. Som ett resultat kommer vi i den här artikeln att diskutera fem olika alternativ som du kan överväga om du vill bli brun utan att använda en solarie. Vi hoppas att denna information är till hjälp för dig. När du vill garva, men inte vill använda ett solarium, kan du välja ett av dessa alternativ.

Bronspulver

Du kan ge ditt ansikte en härlig lyster på relativt kort tid genom att använda ett solbränna puder som du applicerar på din hud för att ge dig själv en solbränna. Nu när du har möjligheten kan du färga specifika områden precis där du vill att de ska vara. Det enda som kan anses vara en nackdel är att du bara kan använda den under en dag. Användningen av garvningspulver ger den mest naturliga glöden. Värme skapas genomgående med en finish som nästan är omärklig tack vare spridda bronzerpulver som är svagt gyllene. Med denna produkt är det möjligt att forma, producera eller förbättra solbränd hud. Pulver som mals till en fin textur kan fylla ut rynkor och porer, vilket gör att huden ser slätare och jämnare ut. Varje färg ger en subtil, naturlig nyans som ger huden en solkysst lyster. i fyra färger som håller länge.

Toninggel

Toninggeler ger ansiktet en omedelbar känsla av fräschör och får även de blekaste hudtonerna att se bruna och härliga ut på några sekunder. Färgande geler kan hittas på apotek och skönhetsbutiker. Färgningsgeler är allmänt tillgängliga på apotek och specialiserade skönhetsvårdsbutiker. När solkräm appliceras på områden i ansiktet som panna, näsa, kindben och haka, kan färgningsgelén appliceras på delar eller hela ansiktet beroende på individuella preferenser. Alternativt kan solskyddsmedel appliceras på områden i ansiktet som panna, näsa, kindben och haka. Detta beslut fattas samtidigt som bronzern appliceras. Det är inte givet att detta leder till obehagliga biverkningar som fläckar eller streck, men risken finns.

Självbruning

Vissa självbrunare börjar verka direkt, men i de flesta fall utvecklas solbrännan bara några timmar efter att krämen applicerats på huden. Vissa självbrunare börjar fungera direkt. Vissa självbrunare börjar fungera nästan direkt efter applicering. Även om den konstgjorda sommartonen vanligtvis bara syns under en relativt kort tid till en början, kommer fortsatt användning av nyansen att göra att dess effekt blir jämnare med tiden. Detta trots att själva nyansen vanligtvis bara förblir synlig under en relativt kort tid. Det är möjligt att ta detta läkemedel kan orsaka fläckar eller ränder på huden. “Självbruning har alltid varit en slöja av självförtroende för mig själv, såväl som för de kändiskunder jag har arbetat med, men av någon anledning har det kommunicerats till konsumenterna som bara en kroppsform, en hudtonsskönhetsprodukt, som har har aldrig funnits för mig!”

Innan du applicerar produkten på något sätt måste du först utföra en skonsam peeling, antingen i ansiktet eller resten av kroppen. Detta gäller oavsett avsedd användning av produkten. Detta hjälper till att säkerställa att produkten används konsekvent, vilket är en av dess fördelar. Det rekommenderas starkt att ögonbrynen inte alls ingår i ritningen. Om du vill att din solbränna ska se jämn ut i hela kroppen bör du undvika att sola hälarna och armbågarna. Detta ger intrycket av att solbrännan är jämnare. Du kommer att få det bästa resultatet om du gör detta. De har inte så mycket attraktionskraft om de görs annorlunda. Det rekommenderas att använda en liten dos och en uppmätt dos vid användning på knäet. Efter applicering av krämen din hud, dinmåste exfoliera dina händer noggrant för att visa att de är fria från smuts och smuts.

dagkrämer och lotioner erbjuds i en mängd olika färger som konsumenterna kan välja mellan

Det finns för närvarande ett brett utbud av dagkrämer på marknaden och många av dessa krämer innehåller ingredienser som leder till utveckling av tanniner. Den perfekta följeslagaren för en session där du kopplar av i solen eller i solariet och njuter av solens strålar.

Injektionsgarvning

Garva på kort tid utan risk att återvända eller få hudcancer? Användare av vad som är mer känt som “spray tan” hävdar att de får alla dessa fördelar, och de lovar att de gör det. Spraytanning är utan tvekan det snabbaste sättet att få en solbränna, oavsett om det görs i ett solarium eller av en utbildad proffs med en airbrush-pistol. Att bli solbränna med spraytanning är utan tvekan det snabbaste sättet. Inom detta område råder det ingen tvekan om vem som är vinnaren: spraytanning. Detta beror på att spraytanning gör att solningslösningen kan spridas jämnare över hudens yta, vilket är en av fördelarna med att använda den. Injektionsprocessen tar bara några minuter, men resultatet kan vara upp till två veckor åt gången, även om det bara tar några minuter.